Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Åsa Sandström - 15 mars 2011 20:32

Hallojsan :)

helvete vikken fiiiiiin dag idag, jentorna har fått gått näck hela dagen å dom njöt verkligen,   åå lite frihetsdressyrs träning har vi hunnit med å , härligt !!! har faktiskt inte gjort så mycket mera bara vart , å det behövdes kan ja ju medela rätt starkt faktiskt, var ganska ut sliten trött, men å få umgås å trna lite med jentorna de gjorde gött det   trött e jag fortfarande men de känns sååååå great ... Snart skall jag börja rida Amanda världens bästaste fullblod, vi skall träna upp oss så vi kan börja tävla lite granna, min lilla Ollie skall få ut i skog och mark o ha skojj med mig så länge hon orkar och vill, hon har gjort sitt på tävlingsbanan tycker jag så nu kan hon bara få små tränas å det bra :)


 

Så har jag nu fixat klart prislista å produktkatlogen för häst och hund produkter som jag skall börja sälja genom home party...

Så bara å hojta till om ni är intresserade av att vara värdinna/or  över en kväll så packar jag väskan oc kommer hem till er för lite uppvisande av produkterna ;)

Kommer ju en hel massa roliga täcken o skydd i landsflaggorna i maj, det kan ni väl inte missa ??? Tänk er att det går en svenskflagga i hagen, coolt va???


Neee nu skall jag fortsätta ... Hör av er !!!

Ovido - Quiz & Flashcards